Sammanfattning av året 2013

År 2013 var inte ett så bra år för mitt mående. 11 gånger lade jag in mig på psykiatrisk avdelning, antingen på den öppna eller den slutna. Mitt självskadebeteende ökade lavinartat och jag skar mig fler gånger än när jag började för 3-4 år sedan. Ett annat självskadebeteende var att jag tog överdoser (ej dödliga) och 2 gånger fick jag åka ambulans till akuten för att magpumpas och sedan läggas in på avdelningen. Mitt mående var instabilt och jag pendlade hejvilt i mitt humör. Nya mediciner sattes in för att bryta denna svängning. För det mesta var jag låg eller nedstämd. Fick en KBT-kontakt och i olika block jobbade vi på några saker som var jobbiga för mig.
 
Fick ECT under sommaren. Jag var den lyckligaste i 13 dagar men sen så kraschade jag. Det var inget för mig tydligen. Minnet därefter är lite si och så där.
 
Men det hände roliga saker också. Jag träffade mina flickor så gott det gick jag visade aldrig hur jag egentligen mådde utan var utåt och extra glad. På sommaren med hjälp från Rädda Barnen så var vi på olika aktiviteter och de var lyckade. Jag älskar mina flickor.
 
Högtiderna var dessvärre jobbiga för jag var ensam men jag försökte att få ha barnen nån dag under dessa högtider så jag också fick träffa dom.
 
Avslutade året med att rå om mig själv och ta vara på det jag hade även om jag inte såg mina barn så ofta.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

I Eckerö

En svensk på Åland.

RSS 2.0