Wargame - the dead code

Denna film handlar om en ung man som spelar ett spel som hans hans kompis hittat på nätet. Will Farmer har redan åkt fast en gång för att han hackat sig in på sin mors bankkonto och har lovat att aldrig mer spela spel online igen tills en dag då hans muslimske granne behöver hjälp med datorn igen. Will vet grannens inloggning till banken och kollar där för det var där som felet uppstod enligt grannen. Grannen, Sayid Massude hade då över 100 000 US-dollar på kontot.
 
Kompisen lovar dyrt och heligt att om de kunde spela R.I.P.L.E.Y så kommer de att vinna mångdubbelt mer och då kunna sätta tillbaka plus ränta igen utan att grannen skulle få veta det. Sagt och gjort. Will börjar spela. De pojkarna inte vet är att R.I.P.L.E.Y är ett spel skapat av Homeland Security för att finna terrorister i mellanöstern. Pengarna som pojkarna tagit var från grannen och som har en bror i Saudarabien som kämpar för sitt land.
 
Nu måste Will Farmer som dragit med en tjej som han älskar i detta virrvarr av rymningsförsök.
 
Filmen är ingen höjdare och såna filmer har jag sett massor av gånger. Den kommer inte med något nytt så det drar ner betyget en del.
 
Betyg 3 av 5
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

I Eckerö

En svensk på Åland.

RSS 2.0